12.10.2017 г., 22:13 ч.  

Пътеводна звезда 

  Поезия » Друга
799 6 14

ПЪТЕВОДНА ЗВЕЗДА

 

Поставих душата си
на Жертвеника
в името на Истината
и тя се превърна
в Пътеводна звезда
на слепците.

 

 

 

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??