12 may 2010, 12:15

Пътища 

  Poesía
566 0 9

 

Този стих подарявам на приятел от  Варненския театър.

За теб, Влади!!!

 

 

 

 

 

 

Разбягаха се пътища

Вятър раздуха купища

От сълзи от тъги

Ръка не протягам 

За милостиня

Душата не правя

Пустиня...

Не спирам да летя

През облаци мечти

През светли капчици

Преминах пътищата

Набраздени разпръснати

Неподредени...

Залитах и се оплитах

И питах и питах...

Луната звездите

Сълзите лъчите

Как да живея

Как да се смея

Сега си летя

С усмивка дарявам

Всяка тъга

В пара превръщам

Всяка сълза

Разбягаха се пътища

Събраха се на купища

 

© Любомир Деничин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??