May 12, 2010, 12:15 PM

Пътища 

  Poetry
561 0 9

 

Този стих подарявам на приятел от  Варненския театър.

За теб, Влади!!!

 

 

 

 

 

 

Разбягаха се пътища

Вятър раздуха купища

От сълзи от тъги

Ръка не протягам 

За милостиня

Душата не правя

Пустиня...

Не спирам да летя

През облаци мечти

През светли капчици

Преминах пътищата

Набраздени разпръснати

Неподредени...

Залитах и се оплитах

И питах и питах...

Луната звездите

Сълзите лъчите

Как да живея

Как да се смея

Сега си летя

С усмивка дарявам

Всяка тъга

В пара превръщам

Всяка сълза

Разбягаха се пътища

Събраха се на купища

 

© Любомир Деничин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??