Като пукна искам кръст от клони
Не ща го паметника
тежък.
не ща и свещи.
(че ще вземете да ме запалите)
и сълзите ви аз неща
( че, ще ми стане мокро).
По добре не идвайте!
от гроба няма да ме
вдигнете.
© Христо Манчев Todos los derechos reservados