В следите от разкош
на бледите звезди
в догарящата нощ
се лутаме сами.
А времето е спряло
в очакване на ласка.
Как весело ме гали,
как огнено ме стряска!
Копнеж по бели нощи,
целунати мечти,
неизвървени още,
докоснати очи!
Ах, искам да си мой,
едва изречен вик!
В морето на покой
от радостния миг.
Ах, искам жива муза
в любов и във мечтание,
в живота си да вкуся
от звездното сияние.
Със теб е като в лято,
във филм без суета.
Ела със мен, приятелю,
да грабнем вечността!
14.12.2009г.
© Ангелина Кънчева Todos los derechos reservados
в очакване на ласка.
Супер!!!