26 sept 2023, 23:04

Пътуване към себе си 

  Poesía » Otra
277 5 5

Намирам се на място и реална,

когато на проблемите откликвам,

не мога да живея в сън, фатално е,

защото сетивата ми се сриват.

 

Не мога да се крия в миша дупка,

да се спотайвам аз като амеба,

не сме, за Бога, в тоя свят черупки...

Черупките се чупят в употреба.

 

Употребени хора ли сме ние?

За нечии безумия на луди?

Достойнството ми няма да загние,

на тези , дето нямат, им се чудя?!

 

Аделина Колева

© Аделина Колева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??