22 mar 2013, 20:49

Пътя на душата 

  Poesía » Otra
379 0 0

И ето, този ден дойде,

душата ми лети към небесата,

глас нежен тихо я зове

и тя го следва в тишината.

 

Възнася се високо във простора,

жадувайки да види светлина,

обикаля цялата вселена

и чувства се свободна и сама.

 

Лети, лети душата ми, не спира,

иска да намери радостта,

питам я къде отива:

''Да се слея с вечността''.

© Ани Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??