И ето, този ден дойде,
душата ми лети към небесата,
глас нежен тихо я зове
и тя го следва в тишината.
Възнася се високо във простора,
жадувайки да види светлина,
обикаля цялата вселена
и чувства се свободна и сама.
Лети, лети душата ми, не спира,
иска да намери радостта,
питам я къде отива:
''Да се слея с вечността''.
© Ани Стоянова Всички права запазени