Виждам пътя си –
алеята на живота!
Живот в живота.
Не преодолявам
разстоянието,
а само го преоткривам.
Ставам по-силна.
Жълтата лента разделя
платното на две –
части от едно цяло.
Сливат се със зеленината.
Сякаш едното,
без другото не може.
Иска ми се
да го нарисувам –
пътя, който така
ме вдъхнови,
че седнах
да го опиша.
© Ава Todos los derechos reservados