28 dic 2011, 14:13

Пътят към ада 

  Poesía » De amor
461 0 3

                                                      Пътят през Ада

 

                         Пътят  към сърцето ми минава през Ада.

                         Пътят към сърцето ми не знае пощада...

                         Така върви, нещастно устремен,

                         и някой ден ще стигнеш ти до мен.

 

                         След това, което ти ми причини,

                         и толкова дълбоко нарани,

                         прободе ти сърцето ми с кинжал

                         без капка срам, без капка жал...

 

                        Нека те боли, когато дишаш

                        и друга да не можеш да обичаш...

                        Нека те боли, боли, боли

                        и да ме искаш повече от въздуха дори.

 

                        Как живееш с мисълта, че сам избяга?

                        Искам да те стяга, стяга, стяга...

                        Сега през Ада май вървиш,

                        а ще можеш ли да си простиш?

 

                        Това е твоят Ад, не моят.

                        Там сенките  са  лично твои.

                        Там и Дяволът си ти.

                        Той на бавен огън те върти...

 

                        Зная и душата си би дал,

                        за малко време с мен би я продал...

                        Но аз избягах наранена,

                        сега за теб съм забранена.

 

                        Затова върви във твоя Ад.

                        Във този тъй злощастен град

                        ще си с другата, но сам, нали -

                        това самичък си го причини.

 

                       Ще си с нея, а ще мислиш за мен,

                       от твоя Ад със мен разделен.

                       Казваш, че вечер не спиш,

                       и дано някой ден сам си простиш.

 

 

 

 

 

 

 

 

© Виолета Минчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Уха,така си го изляла на един дъх!Браво!
  • Мерси. Имам да изливам,да,права си. Но "ада" както и да го четеш е "ада". Отдавна не бях писала, но ще наваксам, поздрави на всички!
  • АД е обратното на ДА!Когато вървим по течението на разума, но срещу сърцето си -вървим към ада!Хубаво си го написала,но имаш още много да изливаш. А "забранени" неща за мечтите и за сърцето няма! Забраните ги налага разумът! Не бягай от любовта си,защото тогава си още по-близо до Ада!Поздрави и добре дошла!
Propuestas
: ??:??