9 oct 2012, 17:33

Пътят на любовта 

  Poesía » Filosófica
495 0 1

Пътят на любовта е само един

и по него преминаваме всички.

За нас той е постлан с ефирен килим

от уханни цветя и лекуващи билки.

 

По него няма нападали, умрели цветя,

нито виреят задушаващи тръни.

Той е само една светлина,

от която ще ти се присъни.

© Росица Димова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??