Пътят на любовта е само един
и по него преминаваме всички.
За нас той е постлан с ефирен килим
от уханни цветя и лекуващи билки.
По него няма нападали, умрели цветя,
нито виреят задушаващи тръни.
Той е само една светлина,
от която ще ти се присъни.
© Росица Димова Все права защищены
Поздрав!