21 ene 2009, 15:27

Quando, Quando, Quando 

  Poesía » Erótica
1146 0 32
 

Почти ме нарисува с устни,

когато бях тъй цяла,

когато ме докосна.

 

Постла ми път, със длани

извая тялото ми,

когато те поисках.

 

Повдигам се на пръсти,

да мога да те стигна,

когато ти си вихърен.

 

Рисуваш върху живота ми

с космическо изкуство,

когато ставам земна.

 

Дали да ти прощавам,

когато съм дъждовна

и ме изпиваш яростно.

 

И ако щастието има име -

то е леглото ти греховно,

когато съм от огън премаляла.

 

Тогава ставам тъй камшичена -

вещая бури, смерчове,

а ти си - катастрофа.

;)))

 

 

Quando, Quando, Quando  

Quando (Когато)

 

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??