18 feb 2017, 23:41

Работяга 

  Poesía » De humor
881 0 3

Работата погнах...

Ако не сколасам,

може и да мога

утре да наваксам.

 

И да негодува,

няма да ми пречи.

Аз ще се преструвам,

че я свърших вече.

 

Донка Колева

 

© Донка Колева Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

"Светът е оцелял, защото се е смял" »

7 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??