Feb 18, 2017, 11:41 PM

Работяга 

  Poetry » Humour
880 0 3

Работата погнах...

Ако не сколасам,

може и да мога

утре да наваксам.

 

И да негодува,

няма да ми пречи.

Аз ще се преструвам,

че я свърших вече.

 

Донка Колева

 

© Донка Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??