18.02.2017 г., 23:41 ч.

Работяга 

  Поезия » Хумористична
870 0 3

Работата погнах...

Ако не сколасам,

може и да мога

утре да наваксам.

 

И да негодува,

няма да ми пречи.

Аз ще се преструвам,

че я свърших вече.

 

Донка Колева

 

© Донка Колева Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

"Светът е оцелял, защото се е смял" »

7 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??