Радва ме утрин мъглива.
Радва ме новият ден.
Трепкай сърце, не унивай!
Слънцето грее у мен.
Нищо, аз знам, не е вечно,
но тук съм сега и вървя
понесла със себе нежност
дарена от тази земя!
© Желязка Дракалиева Todos los derechos reservados