Jul 18, 2020, 12:06 AM

Радва ме 

  Poetry » Phylosophy
567 2 1

Радва ме утрин мъглива.

Радва ме новият ден.

Трепкай сърце, не унивай!

Слънцето грее у мен.

 

Нищо, аз знам, не е вечно,

но тук съм сега и вървя

понесла със себе нежност

дарена от тази земя! 

 

 

© Желязка Дракалиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??