2 ago 2011, 20:50

Рай на творци 

  Poesía » De amor
519 0 0

Спира времето, сънувам звезди,

изгреви плуват в душата.

Събирам залези и лунни лъчи,

в нощите будни рисувам мечтите.


Рисувам в тебе необятност от сбъдване

и комети галактически, космически звън.

Потъвам в безкрая и търся спасение

в този рай, съкровен на творци.


Обичам те - в изгреви и залези дивни.

Обичам те - като река и вълни от сълзи.

Обичам те -  неизмислен, вълшебен и истински.

Обичам те -  и сънувам, бленувам мечти.

 

27.07.2011г.

Галина Москова

© Галина Москова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??