22 jun 2006, 15:13

Райета 

  Poesía
745 0 4

Тънките райета на живота
се спускат,
падат по повърхността;
изтъняват, заздравяват,
но това е то - света!
Напречни, водоравни,
та дори карета
рисуват и описват
с форми
младостта и старостта.
И ти ще трябва да живееш
между райетата по повърхността
но дали ще бъдат
черно бели или цветни?...
Зависи от развитието
на Мисълта!

© Ани Ракова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??