22.06.2006 г., 15:13 ч.

Райета 

  Поезия
749 0 4

Тънките райета на живота
се спускат,
падат по повърхността;
изтъняват, заздравяват,
но това е то - света!
Напречни, водоравни,
та дори карета
рисуват и описват
с форми
младостта и старостта.
И ти ще трябва да живееш
между райетата по повърхността
но дали ще бъдат
черно бели или цветни?...
Зависи от развитието
на Мисълта!

© Ани Ракова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??