28 abr 2021, 0:27

Рана во гените 

  Poesía » Filosófica
751 0 0

Ти си мала ѕвезда на исток

што ги покрива сите празнини.

 

Остани вечно будна

заспивај само по наредба

песно моја

ти најдов рана во гените

а само ти ме памтиш.

 

 

© Sanja Atanasovska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??