28.04.2021 г., 0:27 ч.

Рана во гените 

  Поезия » Философска
740 0 0

Ти си мала ѕвезда на исток

што ги покрива сите празнини.

 

Остани вечно будна

заспивај само по наредба

песно моја

ти најдов рана во гените

а само ти ме памтиш.

 

 

© Sanja Atanasovska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??