Apr 28, 2021, 12:27 AM

Рана во гените 

  Poetry » Phylosophy
752 0 0

Ти си мала ѕвезда на исток

што ги покрива сите празнини.

 

Остани вечно будна

заспивај само по наредба

песно моја

ти најдов рана во гените

а само ти ме памтиш.

 

 

© Sanja Atanasovska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??