28 апр. 2021 г., 00:27

Рана во гените 

  Поэзия » Философская
753 0 0

Ти си мала ѕвезда на исток

што ги покрива сите празнини.

 

Остани вечно будна

заспивај само по наредба

песно моја

ти најдов рана во гените

а само ти ме памтиш.

 

 

© Sanja Atanasovska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??