9 may 2008, 16:19

Ранена душа. 

  Poesía
609 0 6

 

 

 

Ти за мене беше въздух и вода,

в теб за кратко срещнах любовта.

Но всичко свърши, всичко е било илюзия,

която и сега догаря бaвно в моята душа.

А аз не вярвам, че ти отиваш си,

че ти забрави  всичко между нас.

А аз надявам се, че ще размислиш,

а ти забиваш  нож в гърба.

 

В живота раната минава,

но болката за цял живот остава!

 

 

17.10.2006 година

 

 

 

 

© Радка Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??