Ти за мене беше въздух и вода,
в теб за кратко срещнах любовта.
Но всичко свърши, всичко е било илюзия,
която и сега догаря бaвно в моята душа.
А аз не вярвам, че ти отиваш си,
че ти забрави всичко между нас.
А аз надявам се, че ще размислиш,
а ти забиваш нож в гърба.
В живота раната минава,
но болката за цял живот остава!
17.10.2006 година
© Радка Йорданова All rights reserved.