19 nov 2006, 18:16

Раниха ме 

  Poesía
630 0 8
Раниха ме - аз раната простих.
Убиха ме - сърцето ми възкръсна.
И всяка болка въплътих във стих,
лекувах всяка рана с топли пръсти...

Ограбиха ме - аз не наругах,
оставиха ме в тъмното да скитам...
И дълго чаках да се върнат пак,
и в чакането си сама се питах

дали чрез тях не срещнах любовта...
Лювов, това ли беше твойто име,
преплетено във всички имена
на приятели и на любими.

© Румяна Славкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??