Равни-и-и-с-Мирно.
Като тъпо ято патки
във формация хвърчим
и като новобранци жалки
в редица права се редим.
И ако някой някъде се бави,
убиваме го - той е ВРАГ,
че няма място в редиците ни прави
за бавен, луд или сакат.
© Алекс учо Todos los derechos reservados