Минават дни! Години! Времето лети.
Животът ти отминал, изглежда като миг.
В очакване, в надежди, във грижи и печал,
отишло си е времето, а ти не си разбрал.
В ковчежето на спомена, като бисерни зърна,
малко радост сложена и... несбъдната мечта!
© Маргарита Ангелова Todos los derechos reservados