Jul 16, 2013, 8:02 PM

Равносметка 

  Poetry
591 0 0

Минават дни! Години! Времето лети.

Животът ти отминал, изглежда като миг.

В очакване, в надежди, във грижи и печал,

отишло си е времето, а ти не си разбрал.

В ковчежето на спомена, като бисерни зърна,

малко радост сложена и... несбъдната мечта!

© Маргарита Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??