16 июл. 2013 г., 20:02

Равносметка 

  Поэзия
579 0 0

Минават дни! Години! Времето лети.

Животът ти отминал, изглежда като миг.

В очакване, в надежди, във грижи и печал,

отишло си е времето, а ти не си разбрал.

В ковчежето на спомена, като бисерни зърна,

малко радост сложена и... несбъдната мечта!

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??