2 sept 2010, 19:52

Равносметка 

  Poesía » Otra
837 0 13

 

Тя, нашата, сред трудности отмина

във битката за щастие и мир.

Оглеждам се - останахме малцина

обрулени мъже, за най-подир.

 

 

И днес, когато с времето се свличам

в живота зъл по сипея голям,

единствено на себе си разчитам

и хляба си корав, от който ям.

© Иван Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??