Безспир летят край мен годините
минута по минута, ден след ден.
Отнасят младостта, мечтите ми,
възможностите, свежестта.
Оставам това, което съм сега -
жена в преклонна възраст,
запазила стремежа към доброто,
прекрасното около нас,
колкото и малко да е днес.
Казват - душата не остарява.
И смятам, че точно е така.
Ценя изкуството, семейството,
приятелите, верността.
Не мразя, не презирам,
а обичам. Това съм аз,
докато дишам и ме има.
© Василена Т Todos los derechos reservados