2 sept 2004, 18:03

Разбиране 

  Poesía
1060 1 0
Толкова малко от тебе съм искала.
Разбиране малко.
Помощ едва.
Да ме целуваш на тъмно.
Да ми подаваш ръка.
Толкова малко от тебе съм искала.
А ти продължаваш от мене,
без мяра до днеска да вземаш...

© Гери Тушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??