2 сент. 2004 г., 18:03

Разбиране 

  Поэзия
1069 1 0
Толкова малко от тебе съм искала.
Разбиране малко.
Помощ едва.
Да ме целуваш на тъмно.
Да ми подаваш ръка.
Толкова малко от тебе съм искала.
А ти продължаваш от мене,
без мяра до днеска да вземаш...

© Гери Тушева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??