Sep 2, 2004, 6:03 PM

Разбиране 

  Poetry
1067 1 0
Толкова малко от тебе съм искала.
Разбиране малко.
Помощ едва.
Да ме целуваш на тъмно.
Да ми подаваш ръка.
Толкова малко от тебе съм искала.
А ти продължаваш от мене,
без мяра до днеска да вземаш...

© Гери Тушева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??