19 abr 2020, 8:43

Разбиране... 

  Poesía » De amor, Filosófica
497 1 3

Сега ти се мълчи? Разбирам.
Несправедливият живот боли ужасно!...
От истините, дето ни сервира,
докато му стоим на масата.
И аз ще замълча. Не вярваш ли?
Нима не ми личат отколешните рани? 
От самотата денононощно, дразнеща
и всички мои алергични драми...
Обаче се научих на забравяне.
Болезнено, но още се изправям,
след всяко смъртносно падане,
копнежа ми по теб ме съживява...
Мълчи ми се. Признавам. Факт.
Мълчи ми се от устните ти. Страстни. 
Такава тишина ще бъде знак, 
че някак съм докоснал щастие... 


Стихопат
Danny Diester

 

 

© Данаил Антонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??