14 oct 2015, 20:25

Разцвет 

  Poesía » Otra
332 0 0

 

И яхна той черешовия цвят
поет на вятъра във шепите.
С божествения вихър полетя
на кладите метални към постелите
 
Понесъл се към огън и вода,
угрозата да срещне, несломима,
от сабята по-остър е цветът
и ароматът му не ще изстине

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??