Oct 14, 2015, 8:25 PM

Разцвет 

  Poetry » Other
299 0 0

 

И яхна той черешовия цвят
поет на вятъра във шепите.
С божествения вихър полетя
на кладите метални към постелите
 
Понесъл се към огън и вода,
угрозата да срещне, несломима,
от сабята по-остър е цветът
и ароматът му не ще изстине

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??