27 oct 2008, 14:09  

Раздяла 

  Poesía
886 0 3

От тази раздяла
колко много ме боли,
но имахме ли шанс
заедно двама,
двама от различни светове 
и всеки по своя път пое.
Не плачи, смисъл няма,
гледай напред...
Знам,
ще срещнеш истинска любов,
бъди сигурна във това,
а сега ме пусни 
като птица да отлетя.
Съжалявам и ти казвам сбогом.
Целувка за последно и край.
Всичко свърши в този миг 

и пак те моля, не ридай!!!

 

                                                     С.Т.

© С.Т. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??