11 may 2008, 19:52

Раздяла 

  Poesía » Filosófica
698 0 8

Раздяла

Дошло е време някой да ги раздели.
От тъга изсъхнало листо
отчаяно се бори да се задържи
на върха на непреклонното дърво.

Но под командата на есента
се появява вятър разярен
и садистично, но с лека ръка,
откъсва листа червен.

Ето, че заваля!
Лунен лъч превърна капките в сълзи.
Господи, каква тъга
е, когато майка се разделя със син!

© Мирослав Дечев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??