25 nov 2010, 19:02

Rаздяла 

  Poesía » De amor
509 0 1

По дяволите русите коси,
по дяволите ангелските пръсти,
по дяволите погледът красив,
по дяволите миглите ѝ гъсти.

По дяволите алчните ръце,
по дяволите палавите смешки,
по дяволите скъпият букет,
по дяволите малките ти грешки.

По дяволите гневният език,
по дяволите глупавият жребий,
по дяволите скритите сълзи,
по дяволите всеки миг без тебе.

© Виделина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??