25.11.2010 г., 19:02 ч.

Rаздяла 

  Поезия » Любовна
510 0 1

По дяволите русите коси,
по дяволите ангелските пръсти,
по дяволите погледът красив,
по дяволите миглите ѝ гъсти.

По дяволите алчните ръце,
по дяволите палавите смешки,
по дяволите скъпият букет,
по дяволите малките ти грешки.

По дяволите гневният език,
по дяволите глупавият жребий,
по дяволите скритите сълзи,
по дяволите всеки миг без тебе.

© Виделина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??