6 jul 2014, 10:01

Раздяла 

  Poesía » De amor
375 0 2

По устните ми жар неугасима,

следи от твойте пръстчета.

Звезди където трябваше да има,

сега блещукат кръстчета.

 

Душата вече трудно се побира

в черупката на тялото. За всяка

болка билка се намира, но не и

за раздялата...

© Чавдар Тепешанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??