Jul 6, 2014, 10:01 AM

Раздяла 

  Poetry » Love
377 0 2

По устните ми жар неугасима,

следи от твойте пръстчета.

Звезди където трябваше да има,

сега блещукат кръстчета.

 

Душата вече трудно се побира

в черупката на тялото. За всяка

болка билка се намира, но не и

за раздялата...

© Чавдар Тепешанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??