8 nov 2017, 9:02

Раздяла 

  Poesía » De amor
396 0 3

Как да престана за теб да се моля,

когато в сърцето ми огън гори,

проклета да бъде онази неволя,

която сърцата ни две раздели.

 

Как да премахна тъгата от мене,

когато очите ми ронят сълзи,

как назаде да върна туй време,

когато тъй бързо напреде лети?

 

Как да забравя за тебе кажи ми,

как да забравя кажи ми за нас,

за грешките мои, любима, прости ми,

за всичко където виновен съм аз.

 

Вървиме сега в различна посока,

добра или строга, черна или бяла,

любовта към някои е твърде жестока

за едни идеал - за други раздяла.

 

 

 

 

 

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??