22 sept 2021, 8:51

Раздяла 

  Poesía
213 0 0

Утихнали, последни летни дни

угасват, запътени към здрача,

гласът ми по-особено трепти,

усмихвам ли се или ще заплача...

 

''Разделяме се, тръгваме на път'',

като в една поостаряла песен,

от календара откъсва се денят,

така се знае - никой не е вечен.

 

Изпраща ме с филия хляб детето

и младостта ми с неясна светлина,

изчезнали са къщата, врабчето...

на прага мама събира семена.

© Вяра Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??