12 abr 2008, 22:55

Раздялата ще закрещи 

  Poesía » De amor
851 0 15
 
В отговор на: Нямо сбогуване от Белоснежка

Тръгвам.

А тишината

ще изстине като спомен,

пронизана от стон

и безразличие,

прикрило чувствата,

изгарящи до болка.

И ще се стреснат

във съня си птиците,

с крилете си

покрили своя полог.

А бледата луна

ще си поплаче

самотна във небето

до звездите.

Облаците

скриха се във здрача

с пътищата,

водещи към никъде.

И под смълчаните

дървета във нощта

пътеката,

която ще ме спъне,

протегна

тихо своята ръка...

 

Раздялата ще закрещи на съмване.

© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??