Някой чувал ли е Мрака?...
Вчера Той ми се оплака,
че в него расте нещо криво
и туй нещо не му отивало.
Цели нощи не е спал горкия,
маже го с йод и с ракия,
но си расте израстъкът му грозен,
от неудобство Мракът само сменя пози
и е нещастен в своята хралупа...
днес, цял ден по портата му чукам,
и не излиза, няма ли го вкъщи?
Може пак за нещо да се мръщи,
та дори си е забравил телефона...
Някой чувал ли е Мрака скоро?
© Стела Todos los derechos reservados